ΕΚΘΕΣΕΙΣ

  • Μετά απο 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας και συμμετοχής στην παγκόσμια έκθεση καλυντικών Cosmoprof σας ανακοινώνουμε ότι τον Μάρτιο του 2013 θα είμαστε ξανά στην Μπολόνια Ιταλίας για ακόμα μια επιτυχυμένη συμμετοχή. Είστε ευπρόσδεκτοι, εταιρείες, ιδιώτες, επαγγελματίες ή όχι να επισκεφτείτε το περίπτερό μας και να γνωρίσετε εμάς και τα προιόντα μας και τις σειρές μας με τα φυτικά καλυντικά. Το περίπτερό μας θα είναι στην αίθουσα 29 στο νουμερο D16-B στην Ελληνική πτέρυγα .
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Cosmoprof πατώντας εδώ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
  • Το 2013 θα πάρουμε επίσης μέρος στο νέο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO το οποίο βρίσκεται στον διεθνή αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και ονομάζεται ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ. Η έκθεση λαμβάνει χώρα απο Τετάρτη στις 9 του Γενάρη έως την Κυριακή στις 13. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να σας γνωρίσουμε απο κοντά.
 
 
 
 
 
 
 
  • Το εκθεσιακό περίπτερο της Madis Α.Ε. Η φωτογραφία είναι απο την έκθεση της Cosmoprof στην Μπολόνια της Ιταλίας τον Μάρτιο του 2012.
 
 
 
 
 
  • Το εκθεσιακό περίπτερο της Madis Α.Ε. Η φωτογραφία είναι απο την έκθεση της Cosmoprof στην Μπολόνια της Ιταλίας τον Μάρτιο του 2013.
 
cosmoprof 2013
 
  • Το εκθεσιακό περίπτερο της Madis Α.Ε. Η φωτογραφία είναι απο την έκθεση της Cosmoprof στην Μπολόνια της Ιταλίας τον Μάρτιο του 2014.
 
cosmoprof 2014
 
 
 
 

  • Το εκθεσιακό περίπτερο της Madis Α.Ε. Η φωτογραφία είναι απο την έκθεση της Cosmoprof στην Μπολόνια της Ιταλίας τον Μάρτιο του 2017.