Φροντίδα Χεριών

Back_to_Products_el

H.A. Εκχύλισμα Λαδιού Άργκαν

Το λάδι άργκαν γνωστό για την αναπλαστική και αντιγηραντική του δράση, αποτελεί μυστικό ομορφιάς για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Ο συνδυασμός με έλαια οργανικής ελιάς, ηλίανθου και βιταμίνης Ε:Ενυδατώνει, αναζωογονεί, βοηθά την επιδερμίδα προσώπου και σώματος, να διατηρεί την ελαστικότητά της, χαρίζει λάμψη. Απαλύνει τους ερεθισμούς.Ενυδατώνει και βοηθά στην επανόρθωση των άτονων, ταλαιπωρημένων μαλλιών, χαρίζοντάς […]

H.A. Κρέμα Χεριών Με Λάδι Άργκαν

Κρέμα χεριών περιποίησης και φροντίδας. Το έλαιο αργκαν, το οργανικό ελαιόλαδο, η γλυκερίνη, η αλλαντοίνη, η αλόη, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, θρεπτικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύουν από τα σημάδια του χρόνου, διατηρούν την απαλότητα των χεριών, ενώ παράλληλα φροντίζουν τα νύχια. Περιέχει : 150ml.

H.A. Mini Κρέμα Χεριών Με Λάδι Άργκαν

Κρέμα χεριών περιποίησης και φροντίδας. Το έλαιο αργκαν, το οργανικό ελαιόλαδο, η γλυκερίνη, η αλλαντοίνη, η αλόη, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, θρεπτικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύουν από τα σημάδια του χρόνου, διατηρούν την απαλότητα των χεριών, ενώ παράλληλα φροντίζουν τα νύχια. Περιέχει : 30ml.

Save