Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία MADIS A.E. ιδρύθηκε το 2002 στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και εδρεύει. Ειδικεύεται στη δημιουργία φυσικών προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Η προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι ο άνθρωπος και η φύση. Με βάση τον σεβασμό προς αυτούς, προσανατολίζουμε την έρευνά μας, καθορίζουμε τις βασικές αρχές της εταιρείας μας και προσπαθούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ένα μεγάλο μέρος της έρευνάς μας επικεντρώνεται στις ιδιότητες των αυτοφυών φυτών και θεραπευτικών βοτάνων της Κρήτης, όπως η ελιά, το σταφύλι, το δίκταμο, το φασκόμηλο, η μαντζουράνα, το γαϊδουράγκαθο και άλλα. Είναι γνωστό ότι ο Ιπποκράτης στην αρχαιότητα χρησιμοποίησε φυτά και βότανα για τη θεραπεία ασθενειών. Σήμερα, πολλές φαρμακευτικές βιομηχανίες χρησιμοποιούν αυτά τα φυτά σαν δραστικά συστατικά στα προϊόντα τους.

Οι βασικές αρχές και αξίες μας είναι:

 • Η χρήση φυσικών συστατικών στα προϊόντα περιποίησης σώματος.
 • Η αποφυγή επικίνδυνων και τοξικών ουσιών
 • Η προτίμηση ενδημικών φυτών από την Κρήτη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου
 • Φροντίζουμε με υπευθυνότητα η παραγωγή μας να γίνεται με πιστοποιημένες μεθόδους
 • Η ικανοποίηση του καταναλωτή που χρησιμοποιεί φυσικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας
 • Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούμε, συλλέχθηκαν για την απαιτούμενη αποτελεσματικότητά τους στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας
 • Χρησιμοποιούμε συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον
 • Η προστασία του περιβάλλοντος

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ο προσανατολισμός της ερευνάς μας βασίζεται στην ιδέα «η φύση, η ομορφιά, και η υγεία, με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας, μπορούν να συνυπάρχουν σε μια ιερή αρμονία».

Για το λόγο αυτό η ανάπτυξη των συνταγών στα προϊόντα μας βασίζεται σε φυσικά συστατικά. Δημιουργούμε φυσικά καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας η αποτελεσματικότητά των οποίων φαίνεται μέσα στο χρόνο και αφήνει τους καταναλωτές ικανοποιημένους, χωρίς να βλάπτουν την υγεία τους και το περιβάλλον.

Η Ελληνική γη προσφέρει μεγάλη ποικιλία φυτών, πολλά από τα οποία είναι ενδημικά. Αυτό σημαίνει ότι φύονται μόνο στα Ελληνικά νησιά και στα Ελληνικά βουνά, όπως ο Ψηλορείτης.

Είναι ευρύτερα γνωστό ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν τους τρόπους να χρησιμοποιούν στην ιατρική, στη φαρμακολογία και στην περιποίηση του δέρματος,  το «χρυσάφι της φύσης» όπως το ελαιόλαδο, τα βότανα και τα φυτά. Σήμερα η επιστήμη έχει αποδείξει ότι πολλά είδη αυτοφυών ενδημικών φυτών, που φύονται στα εδάφη των βουνών, έχουν αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Βασιζόμενοι σε αυτή τη γνώση, χρησιμοποιούμε συστατικά υψηλής δραστικότητας, όπως το βιολογικό ελαιόλαδο, τα φυτικά εκχυλίσματα αυτοφυών βοτάνων (που η συλλογή των περισσότερων γίνεται  από τον Ψηλορείτη) και άλλα εκχυλίσματα φυτών και φρούτων της Ελληνικής ή της Μεσογειακής χλωρίδας. Σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα συστατικά, δημιουργώντας προϊόντα που ικανοποιούν τον καταναλωτή και χτίζουν μια μακροχρόνια σχέση μαζί του.

ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Αντί των συμβατικών συνταγών ομορφιάς, που πιθανά να συνδυάζουν επιβλαβείς χημικές ουσίες, οι χημικοί της Madis Α.Ε. ξεκινούν τις συνταγές μας βασιζόμενοι σε πιστοποιημένα φυσικά συστατικά. Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε συνταγές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και σε αντι-οξειδωτικά συστατικά, έτσι ώστε κάθε σταγόνα να μπορεί να θρέψει και να προστατεύσει το δέρμα. Ο τελικός σκοπός είναι η ικανοποίηση και η προστασία που προσφέρει η προηγμένη καλλυντική χρήση των προϊόντων μας. Ο καταναλωτής θα βιώσει και θα αισθανθεί τη διαφορά στη χρήση προϊόντων περιποίησης σώματος  που είναι  εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά, διότι μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα θα αποδεικνύονται καλύτερα για το δέρμα τους.

Οι κύριες αξίες στους καταναλωτές είναι:

 • Ανώτερη εμπειρία από τη χρήση προϊόντων φυσικής προέλευσης για την περιποίησης της επιδερμίδας
 • Αποφυγή των τοξικών και αδιάφορων, χωρίς κοσμητολογική αξία, ουσιών
 • Υψηλής ποιότητας προϊόντα
 • Κοσμητολογική αξία σε κάθε καταναλωτή, από τη χρήση των φυσικών προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ

Ο σκοπός και ο στόχος μας είναι να ενισχύουμε την πίστη του καταναλωτή στα προϊόντα μας με την υψηλή ποιότητα, με τη φιλοσοφία ότι “δίνουμε στους ανθρώπους όλα τα καλά που η μητέρα γη έχει να προσφέρει”.

Ορισμένοι από τους σκοπούς και τους στόχους της Madis Α.Ε.:

 • Η δημιουργία εμπιστοσύνης στο όνομα του προϊόντος λόγω της υψηλής ποιότητας και την αφοσίωση του πελάτη σε αυτό
 • Επέκταση του δικτύου πωλήσεων σε διεθνές επίπεδο
 • Η είσοδος σε νέες και αναδυόμενες αγορές έξω από την Ελλάδα
 • Η παγκόσμια προσοχή με την προηγμένη ενημέρωση για τα προϊόντα
 • Ενίσχυση του δικτύου πωλήσεων, προκειμένου να είναι αποτελεσματικό και ευέλικτο για νέες αγορές και νέους πιθανούς πελάτες
 • Άριστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών
 • Ευρεία προσέλκυση πελατών και βελτίωση της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης των πελατών
 • Εκπαίδευση εργαζομένων για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων
 • Υπέρβαση των προτύπων της βιομηχανίας με καινοτόμες ιδέες στον τομέα της έρευνας και της Ανάπτυξης για τη βελτίωση των προϊόντων μας
 
Η βαθιά γνώση των προϊόντων, του καταναλωτή και της τεχνολογίας διατηρούν τη Madis Α.Ε. ανταγωνιστική στις διαρκώς εξελισσόμενες διαδικασίες του κλάδου.
Επικοινωνήστε με τη Madis Α.Ε. για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.