Η Εταιρεία

Η εταιρία MADIS A.E. ιδρύθηκε το 2002 στο Ηράκλειο Κρήτης , όπου και εδρεύει. Μέσα στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις μας χημικοί διασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας , η ποιότητα των οποίων ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η φιλοσοφία μας

Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος και η φύση. Με γνώμονα το σεβασμό προς αυτούς, προσανατολίζουμε την έρευνα και την παραγωγή μας. «Η φύση, η ομορφιά και η υγεία με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορούν να συν υπάρχουν σε μια ιερή αρμονία» .
Τα προϊόντα μας έχουν ως βάση αυτοφυή φυτά και βότανα όπως η ελιά, το σταφύλι, η μαντζουράνα, το γαϊδουράγκαθο κ.α. Όλα, αγαθά της φύσης που φημίζονται για τις αντιφλεγμονώδεις , αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές τους.

Αρχές - Αξίες

  • Η χρήση αμιγώς φυσικών συστατικών και όχι χημικών, τοξικών ουσιών.
  • Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος. Για αυτό προσέχουμε η συλλογή και επεξεργασία των πρώτων υλών να γίνεται βάσει πιστοποιημένων μεθόδων που δεν «κακοποιούν» το φυσικό τοπίο αλλά και οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε να είναι φιλικές προς το περιβάλλον .
  • Η προτίμηση ενδημικών φυτών από την Κρήτη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Στόχοι - Σκοποί

  • Πρωταρχικός στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα και κοσμητολογική αξία των προϊόντων μας ώστε να μπορούν να θρέψουν και να προστατεύσουν την επιδερμίδα του καταναλωτή. Να συνδυάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα συστατικά υψηλής δραστικότητας , να «δώσουμε στους ανθρώπους όλα τα καλά που η μητέρα γη έχει να προσφέρει» και να χτίσουμε μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης.
  • Η είσοδος σε αναδυόμενες αγορές εκτός Ελλάδος και η επέκταση του δικτύου πωλήσεων σε διεθνές επίπεδο.
    Το γεγονός ότι τα προϊόντα μας βασίζονται σε ενδημικά φυτά και βότανα , τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στον Ψηλορείτη στρέφει αναπόφευκτα το παγκόσμιο ενδιαφέρον προς την εταιρία μας.
  • Εκπαίδευση εργαζόμενων να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων.
  • Υπέρβαση των προτύπων της βιομηχανίας με καινοτόμες ιδέες στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης για τη βελτίωση των προϊόντων μας.