Η φιλοσοφία μας είναι να εμπλουτίζουμε τις συνταγές μας με φυσικά ενεργά συστατικά και να αυξάνουμε την αναλογία των φυσικών συστατικών στις συνταγές των καλλυντικών μας και με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε καλύτερης ποιότητας προϊόντα στον τελικό καταναλωτή.

Οι χημικοί της Madis Α.Ε. ξέρουν πώς λειτουργούν τα καλλυντικά στο δέρμα σας και έχουν βαθιά γνώση στο πως δημιουργούνται οι συνταγές των φυσικών καλλυντικών.

Η Madis A.E. λειτουργεί σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και οργανισμούς πιστοποίησης, βελτιώνει ολοένα τις συνταγές των φυσικών καλλυντικών της και προσφέρει καλύτερα προϊόντα.

Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν φροντίδα και ομορφιά στους τελικούς καταναλωτές και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενθαρρύνονται ώστε να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουν οι καταναλωτές καλύτερα αποτελέσματα και ευχαρίστηση από την χρήση των φυτικών καλλυντικών της Madis. Η έρευνα και η ανάπτυξη μιας συνταγής καλλυντικού απαιτεί πρώτα από όλα έμπνευση σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων ενεργών συστατικών και γνώση για το “χτίσιμο” της συνταγής ώστε να είναι σταθερή, αποτελεσματική και ευχάριστη για τον τελικό καταναλωτή.

Η συνεχής παρατήρηση της αγοράς και η συνεχής ενημέρωση των τελευταίων αναπτύξεων στην κοσμετολογία( με την συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια), μας προσφέρει την γνώση για να δημιουργούμε νέες καινοτόμες συνταγές και προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών μας.

Τα φυτικά καλλυντικά  Madis παράγονται μετά από εκτιμήσεις και σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Γίνονται διάφορες εξετάσεις όπως τεστ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και τα τελικά προϊόντα ακολουθούν όλους τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς στις ετικέτες των προϊόντων και σε συμφωνία με τα διεθνή πρότυπα.