Η φιλοσοφία μας είναι να εμπλουτίζουμε τις συνταγές μας με φυσικά ενεργά συστατικά και να αυξάνουμε την αναλογία των φυσικών συστατικών στις συνταγές των καλλυντικών μας και με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε καλύτερης ποιότητας προιόντα στον τελικό καταναλωτή.

Οι χημικοί της Madis Α.Ε. ξέρουν πώς λειτουργούν τα καλλυντικά στο δέρμα σας και έχουν βαθιά γνώση στο πως δημιουργούνται οι συνταγές των φυσικών καλλυντικών.

Η Madis A.E. λειτουργεί σύμφωνα με τους ευρωπαικούς κανονισμούς και οργανισμούς πιστοποίησης, βελτιώνει ολοένα τις συνταγές των φυσικών καλλυντικών της και προσφέρει καλύτερα προιόντα.

Τα προιόντα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν φροντίδα και ομορφιά στους τελικούς καταναλωτές και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενθαρύνονται ώστε να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουν οι καταναλωτές καλύτερα αποτελέσματα και ευχαρίστηση απο την χρήση των φυτικών καλλυντικών της Madis. Η έρευνα και η ανάπτυξη μιας συνταγής καλλυντικού απαιτεί πρώτα απο όλα έμπνευση σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων ενεργών συστατικών και γνώση για το “χτίσιμο” της συνταγής ώστε να είναι σταθερή, αποτελεσματική και ευχάριστη για τον τελικό καταναλωτή.

Η συνεχής παρατήρηση της αγοράς και η συνεχής ενημέρωση των τελευταίων αναπτύξεων στην κοσμετολογία( με την συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια), μας προσφέρει την γνώση για να δημιουργούμε νέες καινοτόμες συνταγές και προιόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών μας.

Τα φυτικά καλλυντικά  Madis παράγονται μετά απο εκτιμήσεις και σύμφωνα με την Ευρωπαική νομοθεσία. Γίνονται διάφορες εξετάσεις όπως τεστ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και τα τελικά προιόντα ακολουθούν όλους τους Ευρωπαικούς κανονισμούς στις ετικέτες των προιόντων και σε συμφωνία με τα διεθνή πρότυπα.