Η φροντίδα του δέρματος είναι πολύ σημαντική για το δέρμα που είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Διατηρώντας το δέρμα σας υγιές όχι μόνο βελτιώνεται η εμφάνισή του αλλά είναι και αναγκαίο και για την σωστή του λειτουργία.

 

Η φροντίδα του δέρματος επαναφέρει την φυσική απαλότητά του μειώνοντας τα σημάδια της γήρανσης. Η Madis Α.Ε. χρησιμοποιεί φυτικά συστατικά, εκχυλίσματα βοτάνων και κυρίως ελαιόλαδο που προσφέρουν στο δέρμα τις αντιοξειδωτικές συνθέσεις που χρειάζεται.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το ελαιόλαδο:

  1. Περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά όπως πολυφαινόλες, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Α, D3 και Κ, τα οποία προσφέρουν στο δέρμα αποτελεσματική προστασία κατά των οξειδωτικών φθορών.
  2. Περιέχει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως βιταμίνη F, βασικά συστατικά στην σύνθεση των στρωμάτων του δέρματος.
  3. Προσφέρει καλή προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και βοηθάει στην παρεμπόδιση της γήρανσης.

Άλλο ένα βασικό συστατικό που χρησιμοποιεί η Madis Α.Ε. είναι η Aloe Vera. Η Aloe Vera είναι ενυδατική και δροσιστική για το δέρμα, διαπερνώντας μέχρι και τα βαθύτερα στρώματά του. Προσφέρει μια τέλεια θεραπεία σε πληγές, καψίματα και άλλες δερματικές ανωμαλίες παρέχοντας ένα προστατευτικό στρώμα στην περιοχή που υποφέρει, μειώνοντας το χρόνο θεραπείας και τον κίνδυνο μόλυνσης. Εξισορροπεί φυσικά το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει το δέρμα να αμυνθεί μόνο του. Τα προϊόντα με Aloe Vera προάγουν τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, την ανανέωση των κυττάρων και την αντιβιοτική θεραπεία.Φυσικοί συνδυασμοί βιταμινών από εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων βοηθούν στην άμυνα και στην θρέψη του δέρματος και προστατεύουν από την καθημερινή ηλιακή ακτινοβολία που προκαλεί καταστροφή των κυττάρων και ορατή γήρανση. Τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιεί η Madis στα προϊόντα της προσφέρουν ανανέωση του δέρματος δημιουργώντας μία προστατευτική μεμβράνη που διατηρεί την εσωτερική υγρασία του δέρματος χωρίς να το εμποδίζει να αναπνεύσει.